TAPAHTUMAT

Hyvää alkanutta vuotta 2020!

Musiikkitalon tapaamiset ovat lauantaina 1.2., 7.3., 18.4., 16.5. ja 13.6.

Paikkana on kahvila ja aloitamme klo 11. Kullakin tapaamisella on teemansa, josta kerrotaan hyvissä ajoin.Kirjakerhot aktiivisia

Dekkarikerhossa tavataan kerran kuussa maanantaina klo 14 Stockan 8. kerroksen kahvilassa. Yleensä tapaaminen on ollut kuukauden kolmas maanantai. Tapaamisajankohdat sovitaan kauden alussa. Heidi Pyy on vetäjä.
UKI:n tapaamisajankohdaksi on sovittu kuukauden ensimmäinen tiistai klo 14 Cafe Verandassa. Vetäjä on Reeta Salmi. Tammikuun tapaamisajankohtaan saattaa tulla muutos johtuen Reetan paluusta kotikonnuille!

Kevään ohjelma muotoutuu

Tänä keväänä yhdistys on varannut lippuja Kansallisteatterista. Esitys on Kjell Westön kiitellystä romaanista Rikinkeltainen taivas ja päivä lauantai 29. helmikuuta. Lippuja voi kysyä puheenjohtaja Anneli Jäntiltä.

Kaupunkikävelykohdetta ei ole vielä päätetty. Nykyiset kelit eivät edes houkuttele.

Kevään kuluessa kiinnostuksemme kohteina ovat myös muisti ja sen ylläpitäminen sekä asuminen. Pohdimme, kuinka haluaisimme asua iän karttuessa ja voimien ehtyessä. Sopivia ja kiinnostavia asiantuntijoita metsästetään!

Tieteiden yössä 16.1. keskustellaan kestävistä vaatteista

Illan teemana on piiloöljy arjessamme, ja sitä käsitellään ruokaan ja vaatteisiin liittyvien asiantuntijakeskustelujen kautta. Tapahtuma on Kiseleffin talossa Sofia-Bistrossa.

Kestävän muodin muotinäytöksessä on mukana jäseniämme! Muotinäytös alkaa noin klo 19. Siinä jäsenemme esittelevät joko lempivaatteitaan omasta komerostaan tai lainavaatteita vaatelainaamo Vaatepuusta!

Kiinnostavaa keskustelua klo 17 lähtien.

Tule katsomaan ja kuuntelemaan!