Yhdistyksen tulevia tapahtumia

 
Musiikkitalotapaamiset lauantaisin klo 11
Syksyllä tapaamme Musiikkitalossa  27. lokakuuta, 17. marraskuuta ja 15. joulukuuta. 
Musiikkitalon kahvilassa keskustellaan noin kerran kuukaudessa aiheesta, joka meitä kaikkia innostaa. Emäntänä toimii jäsenemme Anneli Larmo, joka on psykiatri.

 

 

Nämä on jo koettu

Syksy on lähtenyt hyvin käyntiin. Tapahtumiin on osallistu sankoin joukoin. Syksyn avaus tapahtui uudenuutukainen hotelli St Georgessa. Yhdistys tarjosi kuohuviinit!

Jätkäsaaressa olleisiin opastettuihin asuntomessurakennuksiin tutustuimme syyskuussa. Keskustelua herätti viherpainotteinen kerrostalo kattopuutarhoineen sekä sukupolvien kohtaamiseen suunniteltu taloryhmä.  Rakentaminen ja asuminen kiinnostaa jäsenistöä kovasti.

kalliokukkii-mini

 

Tulevaa

Papin perhe Avoimissa Ovissa perjantaina 19.10. klo 19. Halukkaat ovat varanneet jo lippunsa.

Uusi uljas taidemuseo Amos Rex Lasipalatsissa on avautunut yleisölle. Varaamme oppaan ja menemme tutustumaan kehuja saaneeseen museoon ja sen ensimmäiseen näyttelyyn. Tarkka ajankohta myöhemmin.

Perinteistä Itsenäisyyspäivälounasta nautimme 6.12. Paikka ja aika tarkentuvat myöhemmin.

Eduskuntaan tutustutaan myös syksyllä samoin kuin taidemuseo Emman tarjontaan Tapiolassa.

Yhteiskunnallinen opintopiiri etsii alustajaa, joka ohjaisi meidät robotiikan iloihin ja suruihin. Sirkku Kuusava ja Heidi Pyy on laitettu asialle!

Saamme tietoa kuulosta ja sen huoltamisesta tiistaina 20. marraskuuta. Johanna Juola Kuuloliitosta neuvoo ja opastaa. 

Asahi on ikäihmisiä kiinnostava ja hellivä  liikunnan muoto. Toivomme saavamme oman helppokäyttöisen ohjelman näiden nettisivujen yhteyteen. Jokainen voi aloittaa päivänsä hellävaraisella liikunnalla. Siitäkin myöhemmin.

 

 

 

 

Mainokset