Yhdistyksen tulevia tapahtumia

 
Musiikkitalotapaamiset lauantaisin klo 11
Kevään viimeinen tapaaminen on 9.6. 2018. Jatkamme jälleen syksyllä myöhemmin sovittuina päivinä. Jos innostusta riittää, voimme tavata myös kesällä!
Musiikkitalon kahvilassa keskustellaan noin kerran kuukaudessa aiheesta, joka meitä kaikkia innostaa. Emäntänä toimii jäsenemme Anneli Larmo, joka on psykiatri.

Jätkäsaaren sukupolvikortteliin tutustuminen siirtyy syksyyn!

 

Kaupunkikävely Kalliossa ensi tiistaina

Kallioon tutustutaan tiistaina 22.5. klo 16 alkaen. Kaupunginosa on muuttunut työläisten alueesta vilkkaaksi hipstereiden ja opiskelijoiden paikaksi. Ilmoittautumiset Riitta Jalkaselle riitta.jalkanen@live.com mahdollisimman pian.

kalliokukkii-mini

Tapaamme Karhupuistossa klo 16 (raitiovaunut 3 ja 9).

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille!

Kesäretkisuunnitelmia:

Saariretki Isosaareen siirretään elokuun loppupuolelle. Riitta Jalkanen organisoi ja informoi retkestä.

Syyskauden suunnitelmia

Yhdistyksen syyskausi aloitetaan komeasti ravintola Tornissa. Yhdistys tarjoaa jäsenille kuohuviinit. Torni-tapahtuma yritetään yhdistää vierailuun Lasipalatsin upouuteen taidemuseo Amos Rexiin.

Eduskuntaan tutustutaan myös syksyllä samoin kuin taidemuseo Emman tarjontaan Tapiolassa.

Yhteiskunnallinen opintopiiri etsii alustajaa, joka ohjaisi meidät robotiikan iloihin ja suruihin. Sirkku Kuusava ja Heidi Pyy on laitettu asialle!

Saamme tietoa kuulosta ja sen huoltamisesta. Kuulonhuoltoliitosta tulee asiantuntija valottamaan asiaa.

Asahi on ikäihmisiä kiinnostava ja hellivä  liikunnan muoto. Toivomme saavamme oman helppokäyttöisen ohjelman näiden nettisivujen yhteyteen. Jokainen voi aloittaa päivänsä hellävaraisella liikunnalla. Siitäkin myöhemmin.

Kaunista ja virkistävää kesää kaikille yhdistyksemme jäsenille!

Vuosikokouksen henkilövalinnat

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Anneli Jäntti. Entinen hallitus jatkaa myös kokonaisuudessaan. Siihen kuuluvat Tarja Heiskanen, Riitta Jalkanen, Ritva Kivekäs ja Sirkku Kuusava. Varajäseninä ovat Kaija Erjanti ja Ulla Parviainen.

 

 

 

Mainokset