Yhdistyksessä tapahtuu:

Ikäteknologiasta tietoa

Maanantaina 29.4. tohtori Karoliina Kaasalainen kertoo meille ikäteknologiasta Musiikitalon kahvilassa klo 18. Voimme esittää kysymyksiä ja purkaa pelkojamme


Musiikitalon tapaamiset keväällä:

11. toukokuuta ja 8. kesäkuuta. Tapaamiset Musiikkitalon kahvilassa alkaen klo 11. Emäntänä toimii jäsenemme Anneli Larmo, joka on psykiatri.


Tervetuloa tutustumaan Keskustakirjasto Oodiin 23.5.2019 klo 14.

Kokoontumispaikka on Oodin ensimmäisen kerroksen aulassa infotiskin edessä. Opastuskierroksen hinta on 60€. Yhdistys maksaa sen. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset annenordman2@gmail.com

Helsinkivalokuvaaja Signe Branderia juhlitaan

Signe Branderin 150-vuotisjuhlat pidetään kaupunginmuseossa Helsingissä. Brander aloitti uransa ateljeekuvaajana. Hänen ominta alaansa olivat maisema- ja miljöökuvat. Hän kutsuikin itseään kulttuurihistorialliseksi valokuvaajaksi. Hänen laajassa kuvakokoelmassaan on historiallisesti arvokkaita todisteita vanhasta Helsingistä ja kartanoiden historiasta.

Branderin Helsinki-kuvia on ollut esillä Helsingin kaupunginmuseossa aikaisemminkin. Ne ovat saavuttaneet helsinkiläisten suuren suosion.
150-vuotisjuhlia kakkukahveineen vietetään 14.4. klo 12-16. museossa Aleksanterinkatu 16.  www.helsinginkaupunginmuseo.fiMatka Osloon toteutuu

Matkaan lähdetään perjantaina 7. kesäkuuta klo 7.35 lähtevällä Finnairin koneella. Paluu on sunnuntaina 9. kesäkuuta klo 17.15. Mukaan mahtuu vielä, jos koneesta löytyy paikkoja. Matkalla perehdymme Norjan pääkaupungin kulttuurielämään ja toinen toisiimme. Matkanjohtajana Maija Anttila!

Taidetta pääkaupunkiseudulla

Sigrid Schaumanin 40 maalausta on näytteillä Villa Gyllenbergissa Kuusisaarenpolku 11. Näyttely on avoinna 4.8. saakka. Näyttelyn nimi on Taide tunteiden kuvaajana.


Iiu Susisarjan räväkkiä omakuvia on esillä Kiasmassa 28.7. saakka. Susiarja epäili pitkään tulisiko hänestä koskaan taiteilijaa. Yllättäen hänestä tehty kansikuvajuttu muutti kaiken.

Uusi hallitus

Huhtikuuta pidetyssä vuosikokouksessa päätettiin, että puheenjohtajana jatkaa Anneli Jäntti. Samoin hallitus säilyi entisellään. Jäseninä ovat Tarja Heiskanen, Riitta Jalkanen, Ritva Kivekäs ja Sirkku Kuusava. Varajäseninä ovat Ulla Paavilainen ja Kaija Erjanti. Hallitus pitää järjestäytymiskokouksensa maanantaina 15. huhtikuuta.
Kuva otettu keväällä Musiikkitalotapaamisessa!
Kuva otettu keväällä Musiikkitalotapaamisessa!

Mainokset