Yhdistyksen tulevia tapahtumia

HYVÄÄ KEVÄTTÄ JA REIPASTA MIELTÄ !


Musiikkitalossa tavataan

lauantaisin klo 11. Tämän vuoden ensimmäinen tapaaminen oli 12.1. seuraavat 16.2.,9.3., 6.4., 11.5. ja 8.6.

Musiikkitalon kahvilassa keskustellaan noin kerran kuukaudessa aiheesta, joka meitä kaikkia innostaa. Emäntänä toimii jäsenemme Anneli Larmo, joka on psykiatri.


Tervetuloa tutustumaan Keskustakirjasto Oodiin 23.5.2019 klo 14.

Kokoontumispaikka on Oodin ensimmäisen kerroksen aulassa infotiskin edessä. Opastuskierroksen hinta on 60€. Yhdistys maksaa sen. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset annenordman2@gmail.com


Kevään ohjelma työn alla, esitä toiveitasi

Yhdistyksemme kevään suunnitelmat ovat vielä auki. Hallitus kokoontuu maanantaina 21.1. Puheenjohtaja Anneli Jäntti ottaa mielellään toiveita vastaan annelijantt@gmail.com

Maija Anttila on ehdottanut kevätkaudelle matkaa Osloon. Hallitus kannatti lämpimästi. Matka painottuisi arkkitehtuuriin ja taiteeseen.

Toivottavasti Maija ehtisi muistella yhdessä meidän kanssamme junamatkaansa halki Siperian.


Menneitä yhteisiä asioita

Kevätkausi käynnistyi, kun yhdistyksemme 17 jäsentä kävi Pikkuparlamentissa keskustelemassa kansanedustaja Jutta Urpilaisen kanssa. Viehättävä Kokkolan edustaja kertoi työstään ja arjen järjestelyistä. Kyselimme häneltä mm. huono-osaisuudesta ja sen havaitsemisesta. Juttelu varsinaisesti käynnistyi, kun Jutta kysyi meiltä, ovatko helsinkiläiset vanhukset yksinäisiä.


Kirjailija Teemu Keskisarja oli vuoden lopussa viraanamme Töölönkirjastossa. Hän on kirjoittanut kirjan Aleksis Kivestä, jossa toi uusia näkökulmia Kiven elämään.
Kuva otettu keväällä Musiikkitalotapaamisessa!
Kuva otettu keväällä Musiikkitalotapaamisessa!

Mainokset